27 de novembre 2018

Els Pastorets de l’Espluga ingressen per primer cop a la Coordinadora de Pastorets de Catalunya




Des d’ara, els Pastorets de l’Espluga ja apareixen a la llista de representacions de tot Catalunya

Els Pastorets de l’Espluga ingressen per primer cop a la Coordinadora de Pastorets de Catalunya | Pastorets de l'Espluga
Els Pastorets de l’Espluga de Francolí han passat a formar part aquesta setmana de la Coordinadora de Pastorets de Catalunya, convertint-se en la representació número 70 que ingressa a l’organisme. L’entitat aglutina totes les representacions de Pastorets del país, de diferents estils, formats i autors. Els de l’Espluga tenen orígens al 1940 al Teatre Cultural, i des de 1976 es representen al Teatre del Casal.

El registre de l’espectacle espluguí dins la Coordinadora de Catalunya era un deute pendent de la representació que duu a terme cada dos anys el grup Tratea Teatre del Casal de l’Espluga, amb un equip de més d’un centenar de persones. Fundada el 2007, la Coordinadora de Pastorets és una federació d'entitats que treballa per la difusió i la preservació d’un dels espectacles teatrals més genuïns de la cultura popular del nostre país.

Des d’ara, els Pastorets de l’Espluga ja apareixen a la llista de representacions de tot Catalunya i disposen d’un espai web dins el portal pastoretsdecatalunya.cat.  (http://www.pastoretsdecatalunya.cat/Qui-som/Associats/L-Espluga-de-Francoli)

Aquest any els Pastorets de l’Espluga es representaran el 25 i el 29 de desembre del 2018, encara que per abans s’han preparat algunes novetats que es desvetllaran en els propers dies.

+ info – publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...