30 de novembre 2018

Un sorprenent musical que no et pots perdre

Teatre de l'Aurora
facebooktwitteryoutubeinstagram
UN SORPRENENT ESPECTACLE APLAUDIT PER PÚBLIC I CRÍTICA, BASAT EN EL MUSICAL 'NINE'
'Les dones de Guido Contini', amb Mariona Castilo i Gustavo Llull
30 NOV / 1/2 DES    MUSICAL
Guido Contini és un prestigiós cineasta que assaboreix el seu darrer i major èxit al mateix temps que travessa la crisi dels quaranta que li bloqueja els seus impulsos creatius i l’enreda en una xarxa de problemes romàntics i emocionals. Mariona Castillo interpreta brillantment les nou dones de Guido Contini: l’esposa, l’amant, la productora, la musa... Les dones de Guido Contini és la síntesi del musical Nine de Maury Yeston estrenat a Broadway als 70, un espectacle pensat per 25 intèrprets i una orquestra, que David Pintó ha adaptat, traduït i dirigit. Compta amb la direcció musical i la interpretació al piano de Gustavo Llull i amb la coreògrafa Ariadna Peya que aconsegueix, a més, que Castillo transformi el seu cos i la seva veu en cada un dels nou personatges. Tot un exercici d’interpretació que no ens hem de deixar perdre en aquest sorprenent musical que ha estat aplaudit per crítica i públic al seu pas per Barcelona.
MÉS INFORMACIÓ
AQUEST DIJOUS, PRESENTACIÓ DEL LLIBRE 'CASO CIPRIANO MARTOS' DE ROGER MATEOS
Presentació del llibre 'Caso Cipriano Martos' de Roger Mateos
Roger Mateos explica detalladament les circumstàncies de la mort de Cipriano Martos al seu llibre Caso Cipriano Martos. Vida y muerte de un militante antifranquista, publicat aquest any per l’Editorial Anagrama. L’autor serà a Igualada el dijous dia 29 de novembre a les 8 del vespre al Teatre de l’Aurora, on conversarà sobre la trajectòria política i la mort de Cipriano Martos amb Toni Olivé.
MÉS INFORMACIÓ

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...