20 de gener 2019

Rialles Blanes enceta demà diumenge la temporada d’hivern

Aquest proper diumenge 20 de gener, el Teatre de Blanes serà l’escenari del primer espectacle de la nova temporada dels mesos d’hivern de l’Agrupació Rialles Blanes.

Serà amb “Pota de Cabra”, un espectacle a càrrec del mag Fèlix Brunet i que servirà per encetar tres mesos d’espectacles a Blanes encarats al públic infantil i familiar.

En aquesta primera funció, el públic assistent podrà veure un espectacle de màgia de caràcter visual, participatiu i, sobretot, divertit i ple de sorpreses, de la mà d’un mag amb 20 anys d’experiència professional i amb un recorregut per 9 països.

Fèlix Brunet repeteix a Rialles Blanes, on ja havia participat en anteriors temporades, i porta un espectacle que segons els organitzadors és molt adequat per donar inici a aquesta nova temporada.

De tot plegat en parla Jordi Conejero, membre de Rialles Blanes, que a la vegada explica que actualment la màgia té un protagonisme especial en les seves programacions.

- info - publicat per
http://www.radiopalafolls.cat/2019/01/19/rialles-blanes-enceta-dema-diumenge-la-temporada-dhivern/

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...