28 de gener 2019

Igualada oferirà entrades a cinc euros als joves per al Teatre Municipal l'Ateneu

Una campanya per promoure l’accés a les arts escèniques als joves

'La lleugeresa i altres cançons' (Teatre Nu), 'La importància de ser Frank', 'Escape Room' amb Joel Joan Àgata Roca, Oriol Vila i Paula Vives o 'La Ilíada i l'Odissea a Troia'. Aquests són alguns dels espectacles que passaran els propers mesos pel Teatre Municipal l'Ateneu d'Igualada i que els joves de menys de 25 anys de la ciutat podran veure a un preu reduït: cinc euros.

L'àrea de Promoció Cultural de l'Ajuntament d'Igualada enceta la campanya 'Fins als 25 a cinc' que vol promoure l'accés a les arts escèniques, concretament als espectacles de la programació estable del Teatre Municipal l'Ateneu, entre els joves de fins a 25 anys de la ciutat. La iniciativa posarà a disposició dels joves entrades per assistir als espectacles del teatre a un preu reduït de cinc euros.

La campanya s'enceta el 2 de febrer amb l'espectacle 'La lleugeresa i altres cançons del Teatre Nu'. Així, durant el període de venda d'entrades de la programació estable, els joves de fins a 25 anys podran comprar les seves entrades al preu bonificat de 5 euros. Ho podran fer de manera anticipada, durant la mateixa setmana de la funció, al Punt de Difusió Cultural i Turística, ubicat al c/ Garcia Fossas, 2. També les podran adquirir el mateix dia de la funció, una hora abans, a la taquilla del teatre del Passatge Vives s/n. Caldrà acreditar l'edat amb el DNI.

Només podran comprar una entrada per espectacle i se li podrà requerir el DNI novament a l'entrada del teatre. Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats d'un adult responsable i, un cop realitzat el pagament, no es podran fer canvis ni cancel·lacions.
Aquesta promoció no és vàlida per als espectacles que no siguin de programació pròpia, és a dir, aquells que organitzin al teatre empreses externes i entitats. Excepcionalment, també en podran quedar exclosos altres espectacles però, en aquest cas, s'indicarà degudament al programa.

+ info – publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...