20 de gener 2019

Us recordem: noves funcions d'Escape Room, El Preu i Pel davant i pel darrera

Més oportunitats de veure 'Escape room’, ‘El Preu’ i ‘Pel davant i pel darrera’ al Kursaal de Manresa
Ja fa uns dies es va posar a la venda la tercera sessió d’’Escape room’ de Joel Joan i Hèctor Claramunt (divendres, 1 de març a les 21h), la tercera sessió de l’obra d’Arthur Miller 'El Preu'  27 d’abril a les 18 h) així com també la tercera de la comèdia  ‘Pel davant i pel darrera’ (divendres, 10 de maig a les 18h). No us quedeu sense entrades!
ESCAPE ROOM: Qautre amics queden per fer un escape room. Els quatre es pensen que els espera un joc divertit per passar l’estona, posar a prova la seva intel·ligència i riure una miqueta. Però tant bon punt la porta de l’habitació es tanca hermèticament al seu darrere i comença el compte enrere, comencen a passar coses estranyes.
 
EL PREU: Una història sobre l’enfrontament entre dos germans que parla de les conseqüències de les nostres decisions. Dirigida per Sílvia Munt i protagonitzada per Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom, El preu és el darrer èxit d’un dels grans dramaturgs del segle XX, Arthur Miller.
 
PEL DAVANT I PEL DARRERA: Hi ha comèdies que mai no passen de moda, veritables clàssics que periòdicament mereixen un espai en les nostres cartelleres. És el cas de ‘Pel davant i pel darrera’. Malentesos davant i darrere l’escenari en una doble ficció que narra com una troupe de pèssims actors intenta muntar una obra de teatre. 
 
Entreu a www.kursaal.cat i estigueu al cas de totes les novetats!

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...