19 de gener 2019

Per Sant Antoni, fa un fred del dimoni

Per Sant Antoni, fa un fred del dimoni!
Hola família!
Sant Pau l'Ermità, Sant Maur, Sant Antoni Abat, Sant Vicenç, Sant Fructuós... tots aquests sants barbuts se celebren al llarg d'aquesta setmana, que diuen, és la més freda de l'any! I és que el calendari català està ple de festivitats i tradicions que us convidem a repassar i cantar tots plegats amb Samfaina de colors. Aquí us deixem amb aquesta, i moltes altres propostes per no passar fred - que al teatre s'hi està ben calentó-! 
ELS CISTELLS DE LA CAPUTXETA
Cia. Samfaina de colors
19, 20 de gener
A partir d'1 any

Última oportunitat per veure "Els cistells del a Caputexta", un espectacle en què la companyia Samfaina de colors ens convida a passejar pel calendari amb caçons tradicionals i poemes de Miquel Martí i Pol. Els més petits reconeixeran cançons que han après a l'escola i els hi donaran significat, els grans gaudireu de la música i la tradició. 

 + info  vídeo}

 
ENTRADES
JO JET I MARIA RIBOT AMB EL COR
Concert final de gira de 'Lliure o despertar'
18 de gener
 
Després de mesos concerts el duet Jo Jet i Maria Ribot celebren al SAT! el concert final de gira del disc 'Lliure o descansar' i ho fan acompanyats d'un cor de quatre veus femenines i tres veus masculines. Una proposta genuïna, arrelada en la identitat dels cantautors a través del treball del a veu i de la organicitat i simplicitat dels elements. 
 
+ info | vídeo}
ENTRADES
EL PEIX IRISAT
Cia. Tanaka Teatre 

27 de gener
Cicle Remenuts

ENTRADES EXHAURIDES per a totes les funcions de El peix irisat, un espectacle inspirat en la col·lecció de contes il·lustrats de Marcus Pfister ideal per descobrir als més menuts el fons del mar i el valor de l'amistat.
Si us interessa un espectacle d'aforament reduït adreçat als més petits de la família, consulteu el Cicle Remenuts

+ info }
Cia. La Taimada
LO.LI.TA / La Mort
25 i 26 de gener a les 20.30h
 
Programa doble de dues peces que exploren la naturalesa humana. Lo.Li.Taés la innocència, la bellesa objectual, la degradació. La mort ens convida a admirar la bellesa del cos inert. La seva desprotecció ens torna fràgils als que mirem i ens enfronta amb la pèrdua.

*Espectacle no numerat. Els espectadors seuran damunt l'escenari. 

 
+ info }

 
ENTRADES
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Pàgina web
Pàgina web
Instagram
Instagram

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...