31 de gener 2019

Novetats a la programació de febrer i març


p r o g r a m a c i ó
g e n e r - f e b r e r - m a r ç
un fill del nostre temps
fins el 10 de febrer de 2019

Podeu llegir aquí l'entrevista
feta a Andreu Carandell


Espectáculos BCN: “Un fill del nostre temps” a La Vilella és teatre necessari. Teatre que cal veure per entendre en quin món vivim. Per no deixar-nos portar per cap maquinària ideològica. Per voler ser nosaltres, individus que pensen i que ho fan sense por. Perquè no pensar o tenir por de pensar és el pas previ a ser engolits per un ideari, qualsevol… si no pensem nosaltres, ja ho farà algú altre per nosaltres. Potser la Pàtria?
Sergi Pàmies (La Vanguàrdia)Carandell es transforma i interioritza un drama (el del totalitarisme i la pobresa, la corrupció dels drets com a llavor del populisme, la banalització de la violència i l’extermini de la política com a factor de progrés) que té, i aquest és l’ingredient més singular de la proposta, ramificacions fa­mi­liars. […]
Programa “Són 4 dies” (RTVE): dia 13 de gener, secció de teatre a partir del minut 19:30.
Voltar i voltarUna proposta valenta i absolutament necessària amb una molt bona tasca d’interpretació i de direcció.
més informació i reserves
cicle la paraula en escena
 del 15 al 17 de febrer
Dona-foc. La dona que es crema. cia Les Fugitives.
15 de febrer a les 21h

Cuentos para niños grandes. Salva Soler i Andrea Porcar.
16 de febrer a les 21h

Micro obert "La paraula en escena". Artista convidat: Dani Orviz.
17 de febrer a les 19h
més informació i reserves
7 segons
del 21 de febrer al 10 de març
Brad, pare de família tipus estatunidenca actual, sobrevola algun desert d'algun país quan, per accident, prem un botó de la màquina del seu avió i deixa anar un míssil que destrueix tot allò contra el que impacta.

No es coneixen les causes de l'accident, tan sols un registre de veu per ràdio en els últims set segons de vida del pilot, i no tan sols del pilot. Un impacte. Un xoc. Una explosió. Forta molt forta.

A l'altra banda del món, la seva família, Marge, Bill i Maggie, no deixen anar els ulls de la televisió per mirar amb atenció el reality show de la guerra mentre esperen ansiosament l'arribada de Brad. Mentrestant, la pàtria que els acull cada vegada és més insegura i susceptible de ser atacada.

Un heroi nacional o un assassí?
Tot depèn del que digui la televisió.
més informació i reserves
sorteig de socis

Marisol Casas, sòcia número 1317, ha estat la guanyadora d'unainvitació doble per venir a veure 7 segons el dijous 21 de febrer.

Felicitats, Marisol!
Si ets soci de La Vilella i ets del Poble Sec, estigues atent al dia 004 de cada espectacle perquè podràs venir per 5€. I si véns acompanyat, el teu o la teva acompanyant també pagarà 5€.

divendres 22 de febrer: 
dia 004 de 7 segons
dibújame una casa
2 i 3 de març   |    9 i 10 de març
*Quatre passis diaris disponibles per a dues persones:
10:30h / 11:30 / 12:30 / 13:30h


Dibuixa'm una casa és un conte poètic itinerant per a dues persones que parla de la felicitat, la pèrdua i la reconstrucción d'un mateix a través d'un recorregut sensorial per la ciutat.

*Un cop reserveu, us indicarem l'hora adjudicada. Si teniu alguna preferència indiqueu-ho a la reserva juntament amb el cognom.
més informació i reserves
r e s i d è n c i e s
a r t í s t i q u e s
tomás
una creació de Sin Mente Teatro Colectivo Artístico

13 de febrer a les 21h
mostra final de residència.
*taquilla inversa
 f e m   b a r r i
p o b l e   s e c
barricidi 
un projecte d'Art i Part al Poble Sec

Al Poble-sec, ART i PART està coliderat per un grup motor constituït des de la Taula de cultura del Pla Comunitari, incorporant al procés totes les entitats del barri que vulguin formar part d'aquest procés de creació artística col·lectiva.

Amb aquesta creació col·lectiva volem apropar diferents disciplines artístiques als espais públics del barri i a partir de l'eix motor de la gentrificació i la pèrdua d'identitat, comerços i persones, mostrant la diversitat social, artística i cultural que enriqueix el Poble-sec.

Les diverses persones i entitats participants seran les que aniran construint l'espectacle. Entenem aquest projecte com un procés artístic transformador i reivindicatiu, que doni veu al veïnat i a col·lectius que estan patint directament o indirectament les conseqüències de la gentrificació del barri als últims anys.Per això, volem anar de la mà del Sindicat de Barri i donar suport a les reivindicacions contra els desnonaments i tancaments de petits comerços. Aquí trobeu el seu manifest.

A partir de febrer començaran dos tallers paral·lels d'exploració i creació artística. L'espectacle final es realitzarà al mes de juliol dins el marc del Festival Grec.

Partners: Pla Comunitari del Poble-secArt&CoopLa Vilella (Cia. Sargantana)TransductoresAssociació SusoespaiInstitut del TeatreMercat de les Flors.

Col·laboradors: Taula de Cultura de Poble-sec de la qual en formen part: Horitzó Dansa, Xamfrà, Porta Roja, Jam Circus, Trama, Marabal, Oracles, "Renaixença Esbart Dansaire i Bastoners del Poble-sec", La Sala, Ràdioactius Poble-sec, Plataforma Arnau Itinerant, Centre Cívic El Sortidor, Centre Cultural Albareda, Districte de Sants-Montjuïc i els partners anteriorment mencionats.
més informació i inscripcions a:
artipartpoblesec@gmail.com
622363590 - 934989211
Centre Cívic El Sortidor

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...