13 de desembre 2017

Jaume Xicoira: “A la nova obra d’Els Pastorets hi haurà molts efectes especials”



“Els Pastorets” es tornaran a representar a Palafrugell aquest Nadal després de dos anys sense actuació. Al Supermatí hem parlat amb Jaume Xicoira, responsable tècnic i també propulsor de què es torni a interpretar la famosa obra de teatre nadalenca.

“Els Pastorets” es podran tornar a veure gràcies al repartiment de les tasques, que suposa l’organització de l’obra, entre l’àrea de Cultura de l’Ajuntament, que se’n cuidarà dels tràmits burocràtics i el màrqueting; i la companyia de teatre Les Bambolines; fet que permetrà, que aquestes últimes es puguin centrar estrictament en l’espectacle.

Jaume Xicoira ha explicat que en aquesta nova edició s’implementaran 12 micròfons sense fils de manera que fins i tot, els de l’última fila podran escoltar als actors. A més a més, ha assegurat que serà un espectacle “completíssim” per a tota la família: disposarà de música en directe, de molts efectes especials i de més de 30 decorats.

Les funcions seran l’1, el 7 i el 14 de gener a les 18 h. Les entrades es podran adquirir a la taquilla del teatre municipal, o bé, a través del web a partir del 12 de desembre. Ràdio Capital som l’emissora oficial de Palafrugell, podeu escoltar-nos a través del seu web.

Publicat per
Júlia Álvarez

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...