18 d’octubre 2005

La UE Mataró suma el segon triomf consecutiu, de nou amb Ventura decidint

tot mataro
18 octubre 2005

El partit es va complicar al darrer quart degut a la reacció dels aragonesos (72-70)
Dos triomfs en una setmana i els dos amb el segell del base Jordi Ventura. Després del triple al camp del Sant Josep, diumenge al Palau Josep Mora va sentenciar el partit contra el Montsó amb una cistella al límit del temps amb empat a 70 en el marcador. Un bàsquet que permet als de Margall començar a escalar posicions. El partit es va complicar amb la lesió de del pivot Paco Hernàndez, però el Mataró sempre va anar manant en el marcador, i amb un gran tercer quart semblava que deixava el matx decidit. Però el Montsó va aconseguir reaccionar i va posar la por al cos dels aficionats mataronins que només van respirar quan Ventura va sentenciar amb el seu darrer bàsquet de dos punts.

UE MATARÓ: Hernández (2), Costa (16), Homs (6), Juan (4), Ventura (21; Forcada (4), Magriñà (6), Casín (5), López, Molina (8). 10 triples: Costa (4), Magriñà (2), Ventura (2). MARCADOR: 15-15, 35-32; 56-44 i 72-70.