26 d’octubre 2005

Les noies de la UE Mataró, amb el cap en una altra banda


tot mataró
26 octubre 2005

L’equip, amb falta de concentració, va caure amb contundencia davant el Viladecans (50-68)
Amb la notícia de la marxa de Tito Sobrín al Cadí La Seu filtrada al vestidor, l’equip va sortir amb molta falta de concentració des de l’inici, pensant sense cap dubte en la marxa del seu entrenador. La Unió Esportiva va estar molt apagat i amb falta de ritme, i el Viladecans ho va aprofitar per agafar una còmoda renda des de bon començament. Les locals només van poder anotar cinc punts en el primer període, i al descans perdien de 14 punts. Durant el tercer quart el Mataró va reaccionar tímidament i semblava que es tornava a ficar dins del partit, arribant-se a posar a només sis punts amb possessió, però finalment no va poder ser i la victòria va ser clarament per al Viladecans. Tito Sobrín marxa al Cadí La Seu El fins ara tècnic del sènior i del júnior femení de la UE Mataró ha acceptat l'oferta del Cadí La Seu, de Lliga Femenina, per intentar reconduïr la situació. L’equip de l’Alt Urgell va prescindir dels serveis d’Oriol Villà després d’encadenar quatre derrotes consecutives, i Sobrín intentarà portar la primera victòria aquesta setmana. Tito Sobrín ja havia fitxat aquesta temporada amb la condició de quèsi rebia una oferta de la màxima categoria la pogués acceptar, i finalment així ha estat. El seu substitut serà Josep Alemany, que fins ara era el seu ajudant.

UE MATARÓ: Maymí (8), Carbó (4), De Miguel (8), Vilarrubla (3) i Nicolás (5); Sala (11), Argemí (1), Siñol (7) i Chacón (3). 6 triples: Sala (3), Siñol, Maymí i Nicolás. 8 de 18 en tirs lliures (44%). 18 de 53 en tirs de camp (34%). 27 rebots. 16 faltes personals. Marcador: 5-14, 21-35; 38-48 i 50-68.

Redacció // El Tot Esport

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...