28 de desembre 2013

El Teatre Principal ho té tot a punt per representar "Els Pastorets"




publicat per
24 de desembre de 2013

Enguany serà una representació especial en motiu de la celebració dels 150 anys de la Societat Coral l’Esperança. Per aquest motiu, el Teatre Principal i el Grup Artístic Carles Xena han preparat una versió de la història tradicional de “L’Estel de Natzaret”.

El director, Jordi Pons, ha explicat que la representació tindrà com a base diversos textos de les obres escrites sobre Els Pastorets, però serà narrada com si fós un conte de Nadal en el que els protagonistes viatgen en el temps. Tot i que no és religiosa sí que té alguns elements d’aquest tipus.

En total, seran una trentena d’actors a l’escenari acompanyats per diversos extres. El disseny de l’escenografia també serà diferents a la tradicional d’Els Pastorets. D’aquesta se n’encarrega Alfred Casas.
Jordi Pons ha remarcat que aquesta obra és especial pels 150 anys de la Societat Coral l’Esperança i que a partir de l’any que ve es tornaran a fer a l’escenari del Seràfics. La representació d’Els Pastorets serà per Sant Esteve, així com el 28 i 29 de desembre, i 1 de gener. Les entrades valen 7 euros per internet, 9 euros si es compren a taquilla.  

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...