31 de desembre 2013

“Els Pastorets” del Toar, a l’església del Carme




publicat per
28 de desembre de 2013

La tradicional representació també es podrà veure demà al Teatre de l’Escorxador amb l’AEM-Belles Arts Teatre

Els actors d'“Els Pastorets” abans de l'inici de la representació, organitzada per TOAR a l’església del Carme
©Agrupació Teatral TOAR

El saló parroquial de l’església del Carme de Lleida ha acollit un any més la representació d’“Els Pastorets” de Luís Millà, a càrrec de l’Agrupació Teatral TOAR. En aquesta tradicional representació hi participen personatges del món polític i social lleidatà. Així, la tinenta d’alcalde Montse Parra i el regidor Paco Cerdà han sortit a escena fent de pastorets, com a actors convidats. El regidor Joan Gómez ha assistit a la representació, que ha aplegat un nombrós públic a l’espai parroquial.

Els Pastorets és la tradicional obra del Nadal en què els pastors Borrego i Carquinyoli expliquen la història més arrelada de la tradició catalana, teatral i nadalenca. Agustí Guasch i Cosme García condueixen l’obra i hi col·labora el Grup Sardanista Montserrat. Toar tornarà a interpretar l’espectacle dilluns, a l’Auditori Municipal Enric Granados.

AEM-Belles Arts Teatre farà Els Pastorets al Teatre de l’Escorxador demà, a les 18.30 h, i el dimecres, dia 1 de gener, a les 18.30 h.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...