29 de desembre 2013

Tornen els Pastorets de Palafrugell




publicat per
24 de desembre de 2013

Un any més, tornen Els Pastorets de Palafrugell, un espectacle de gran format que organitza l’Agrupació Teatral Les Bambolines, amb més de 70 actors a l’escenari, 30 decorats i nombrosos efectes especials com pirotècnia, foc, neu i l’habitual presència d’un burro català a escena.
Les representacions d’enguany, es faran els dies 26 i 29 de desembre i 1 de gener, a les 6 de la tarda, al Teatre Municipal. Les entrades, a un preu de 10 euros es poden adquirir a la taquilla del TMP o a través de www.telentrada.com
Entre les novetats d’enguany, es farà sàtira de la polèmica generada a l’entorn del procés sobiranista de Catalunya, així com de les retallades dutes a terme per part de la Generalitat i del Govern Central. Tot plegat amb l’objectiu d’oferir un espectacle màgic, dinàmic i divertit destinat per a petits i grans que cada aglutina més de mil espectadors al Teatre Municipal de la vila.
L’escenografia de la funció, que es renova constantment, està formada per més de 30 decorats, alguns d’ells, com el que reprodueix la façana de l’església parroquial de Palafrugell o les cases marineres de Calella identifiquen Els Pastorets amb la localitat.
Les representacions d’Els Pastorets de Palafrugell, enguany arriba al 121 aniversari de la primera representació a Palafrugell. A la vegada es commemoren els 61 anys de les representacions a la vila de l’obra Els Pastorets o l’Adveniment de l’infant Jesús, de Josep Maria Folch i Torres, versió que fou estrenada a Palafrugell l’any 1952.

Trobareu més informació al web www.elspastoretsdepalafrugell.com.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...