28 de desembre 2013

Les quatre companyies de teatre de Vic tornen a representar Els Pastorets


publicat per

Ventall Teatre, Quadre Escènic de l'Orfeó, Gallaret Teatre i Teatre La Palangana preparen un espectacle de gran format, que s'estrenarà el 26 de desembre al teatre l'Atlàntida

Una escena dels Pastorets de Vic. Foto: Adrià Costa

Els Pastorets de Vic ultimen els preparatius de cara a l'estrena de l'espectacle, en gran format, del dia 26 de desembre a L'Atlàntida. Aquest any estan dirigits per Xevi Font i compten amb més d'un centenar d'intèrprets, amb la participació de les quatre companyies vigatanes de teatre amateur (Ventall Teatre, Quadre Escènic de l'Orfeó, Gallaret Teatre i Teatre La Palangana) i amb el suport de diverses entitats de la ciutat. Des de l'organització s'espera una gran afluència de públic en les quatre representacions que es faran els dies 26, 28 i 29 de desembre i l'1 de gener.
Com a novetats, a banda de la direcció, hi haurà actors que debutaran en papers importants com és el cas dels àngels Sant Miquel i Sant Gabriel, entre d'altres. El pròleg aquest any també serà diferent, així com alguns petits elements d'escenografia i d'attrezzo.
El dia que hi haurà més canvis, però, serà el 28 de desembre, amb l'habitual funció especial en motiu de la Innocentada. Des de l'organització es mantenen en secret totes les innocentades que es trobarà el públic que hi assisteixi.



Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...