12 d’agost 2014

EN CONTES D'UN COVE : DEPARRANDA



'En contes d'un cove' de la companyia deParranda

Fixeu-vos en l'habitació de la iaia Enriqueta. La veieu bé? És plena de trastos de vímet: cistells, coves, paneres, senalles, calaixeres, un balancí (ai... aquest balancí!). En cada una d'aquestes cistelles hi ha una anècdota, en cada cabàs hi ha una història i en cada cove coneixerem un tros de vida de la nostra iaia. Avui farem una mica el tafaner per saber què amaguen.

L'Anna i el Joel són a l'habitació de la iaia recollint per fer el trasllat i deixar el pis buit. Aprofitant un moment de descans no poden evitar ficar el nas dins les caixes i caixetes i hi descobreixen tota una vida. Contes d'un cove és un conjunt d'històries amagades sota els cistells que de manera inconnexa van descobrint la marxosa, rockera i divertida iaia Enriqueta.

Les peces de cistelleria aniran il•lustrant els paisatges i els passatges per on s'explica com la nostra protagonista va en tren, es casa per l'església amb un pastís molt peculiar, va d'excursió a la seva muntanya preferida o el balancí que l'acompanya fins al final. Tot això explicant cada història en un format diferent: una cançó, un conte encadenat, un poema i fins i tot uns pallassos.

DeParranda ha creat un espectacle familiar perquè als nens i nenes se'ls desperti l'interès per conèixer les històries, contes i anècdotes dels seus avis, i perquè als més grans recordin aquella figura entranyable que els va acompanyar durant la seva infantesa.

Autor: Joel Grau Llucià / Intèrprets: Anna Bertran Casas i Joel Grau Llucià / Director: deParranda amb l'assessorament de Joan Cirera / Música: Fredi Marí Caus / Tècnic: Paula Crespo Albín / Escenografia i Atrezzo: EMPIÉ / Cistellerisa: Cal Farrés / Vestuari: deParranda amb l'assessorament de Nídia Tusal Sandoval / Producció: deParranda

20/21 AGOST
Dimecres i dijous a les 18 h
FAMILIAR
INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 60 minuts
Preu: 8 € / 6 €
MÉS INFORMACIÓ
www.deparranda.cat

Teatre de l'Aurora
Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font)
08700 IGUALADA (Barcelona)
Tel. 93 805 00 75
info@teatreaurora.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...