04 d’agost 2014

PETIT FITAG | Fitag 2014


Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona
Casa de Cultura (Girona)
Dijous 28, divendres 29 i dissabte 30 d’agost de 2014 | D’11 a 13 h
Per menuts amants del teatre amateur
Gratuït

Un estiu més arriba puntualment la màgia escènica del Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona (FITAG). Girona i els gironins podran gaudir durant la darrera setmana del mes d’agost de les creacions artístiques de companyies amateurs procedents d’arreu.

Aquest any el FITAG presenta una novetat important: el PETIT FITAG, una proposta dirigida als menuts. S’amplia així la programació del festival i s’adreça  als més petits de la ciutat i de fora. El lloc escollit és el colorista i suggerent escenari del FITAG DE NITS, que es troba dins la  Casa de Cultura de Girona, Seu del festival, per la màgia que s’hi respira, esdevindrà un lloc divertit, ple de sorpreses i creativitat, un espai interactiu i molt proper per els menuts. Coneixent les exigències dels més petits, el Festival ha preparat un ampli programa que abasta diferents disciplines artístiques, el teatre, la màgia, el teatre de titelles, la dansa i la narració oral. Companyies de Girona, Elx, Gelida, Argentina i Mèxic, inauguraran aquesta primera edició del PETIT FITAG.

Organitza: Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona (FITAG)


+info fitag.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...