01 de març 2015

Tea Time



publicat per

El te es pot gaudir de moltes maneres. És la segona beguda més popular al món després de l'aigua. Cada cop que es prepara el te i es pren, és quelcom diferent. El ritual del te xinés s'ha de fer amb molta paciència i molta cura. No és el mateix que a la Índia, a l’Argentina amb el mate, o Anglaterra amb un horari i un protocol predeterminat. Al Mediterrani les tasses són diferents, potser de porcellana o com a Turquia amb gots de vidre de colors. Alguns prenen el te amb llimona, d'altres amb llet... La gent es reuneix per prendre’l en un moment de descans i per compartir idees, histories, tafaneries... No importa la classe social ni la cultura. Es prepara el té per refrescar-se o per escalfar-se... Però el que si que es fa de la mateixa manera arreu del món, és compartir. Potser la millor excusa per compartir és prendre el te.

El que fa la companyia Txema és màgia i ho presenta d’una manera especial: compartint un Tea Time. Una proposta escènica per sorprendre amb aparicions, desaparicions, manipulacions i tot tipus d'il·lusions que transformen la realitat.

Dins el cicle Sortim en Família.
Organitza: Circulant, Circ en Moviment

Diumenge 1 de març
12 h
Casal Nova Aliança

7 euros

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...