04 de desembre 2016

Noves tendències escèniques estrenen al #tanta!

TANTA
RANTANA estrena!

Estrenes de tendència al #tanta 

Aquesta setmana 3 estrenes ben especials:
Del 2 al 4 de desembre, la companyia valenciana Teatro de lo Inestable ens presenta una proposta de paraula: Acosos y derribos SL. A l'Àtic 22 es presenta Kolmanskop amb un col·loqui postfunció el divendres  2 de desembre amb Cecilia Gefaell activista política interessada en l'antropologia femenina i en l'ecofeminisme. I durant el cap de setmana (2 únics dies!) tindrem un espectacle per a nadons, Aupapá.
PREU PROMOCIÓ!
Acosos y derribos SL
2, 3 i 4 DESEMBRE
Acosos y derribos SL
TEATRO DE LO INESTABLE (València)
Parlem d’un final de festa. Del moment final de la festa en tots els sentits. La que veiem en escena, físicament, serà la del final d’una gran festa a les 4 del matí. Quan ja camines desorientat i no saps com pots haver arribat a aquest estat. I la metafòrica, que és on ens mourem a nivell discursiu: el final de la festa de la societat espanyola, de la societat occidental, d’una forma de vida decadent, colonialista, imperialista... al final de la gran festa.

I després de la festa què? Això és el que descobriran també els actors d'aquesta proposta de creació contemporània que posa èmfasi en la creació d'imatges a través de la paraula. Acosos y derribos SL es podrà veure els dies 2, 3 i 4 de desembre a la sala Baixos22 del Teatre Tantarantana.
De l'1 al 11 de DESEMBRE | ÀTIC 22
KOLMANSKOP
de Laura Tamayo, Guillem Gefaell i Josep Carreras
KOLMANSKOP és una peça que reflexiona sobre la identitat a través d'una dona. KOLMANSKOP és un camí al desert que uneix la infantesa amb l‘àvia que serem. KOLMANSKOP és aquell lloc que el temps cobreix de sorra i que amaga alguna cosa que estem buscant.

A la Laura se li acumulen les històries. Com a tots. La van enterrant fins a fer-la desaparèixer, fins que ja no sap qui és ni on està. El pes de les històries és el pes de l'aigua. I la Laura és plena de bassals. Així que ha decidit fer un repàs de la seva vida per saber cap a on ha d'anar. Sembla que estigui fugint però en el fons està agafant impuls. Està agafant forces per explicar la seva història i així veure-la en els ulls dels altres i poder construir-se un relat sobre si mateixa. Això intenta la Laura, encara que les històries se li emboliquin i acabi perduda o perdi el fil. Això fa la Laura, aquí i ara, cada nit. Això és el que es fa a KOLMANSKOP.
Es podrà veure de l'1 al 11 de desembre a la sala Àtic22 del Teatre Tantarantana.

**El divendres  2 de desembre, col·loqui postfunció amb Cecilia Gefaell activista política interessada en l'antropologia femenina i en l'ecofeminisme. 
PREU ESPECIAL COL·LOQUI AQUÍ
3 i 4 de DESEMBRE
AUPAPÁ
Zig-Zag Danza (Asturias)
Una ballarina dins una gran caixa amb parets de vidre. I si els petits espectadors poguessin passejar-se per damunt de l'espectacle?

Aupapá (Premio OH! de las Artes Escénicas 2012 a la Mejor Propuesta Escenográfica) proposa un espai d'interacció on es dóna llibertat als nadons per participar o observar segons ells mateixos decideixin en cada moment. Un sol coreogràfic-gestual que proposa una interacció activa amb els petits espectadors a una distància inusual en el fet escènic. Un treball dels sentits on la llum, els sons, els gestos i el moviment creen una atmosfera plaent, un reducte d'observació tranquil·la fora del ritme quotidià.
Copyright © 2016 Teatre Tantarantana, All rights reserved.


Our mailing address is:

Teatre Tantarantana
Carrer de les Flors, 22, Barcelona, Espanya
BarcelonaCT 08001
Spain

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...