31 de gener 2018

Anem tancant: notícies que han deixat la temporada dels Pastorets 2017-18 La música i l'escenografia, el més destacat d'Els Pastorets



L´escenografia, la música i els actors. Són molts els atributs que el públic destaca d´Els Pastorets d´aquest any. 1.100 persones han passat per l´auditori Claror per veure una de les quatre funcions. Aquest diumenge s´ha fet l´última.

Petita reunió abans de començar l´última representació de la 24a edició, una edició amb una aposta contemporània de la qual ha quedat molt contenta la direcció.

Arbres que corren, les flames de la caldera d´en Pere Botero i una secció coral. Són alguns dels elements que hem vist sobre l´escenari. I durant tota l´obra Lluquet i Rovelló entre el bé i mal, multiplicat per tres. Enguany moltes cares noves entre els papers protagonistes. Un any en què es destaca l´ambient entre actors i personal que participa en l´obra.

Hi ha una cosa que no canvia, un any més ha guanyat el bé. Només queda dir fins l'any vinent.

Publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...