30 de gener 2018

Novetats a la cartellera! Ja saps tot el que no et pots perdre?

Novetats a la cartellera... Amb il·lusió!
#ensveiemalteatre
DRAMABURG | Del 8 al 25 de febrer

Un jove periodista es capbussa dins les entranyes del esdeveniment més glamurós de l’any. Vol despullar l’estrella principal de l’espectacle, deixant en evidència la seva superficialitat i inconsciència.
Dramaburg és una reflexió sobre la civilització de l’espectacle. Sobre com convertim en producte tot allò que queda pur i natural en nosaltres, convertint-nos en còmplices i turistes de la destrucció del nostre món.
+INFO
EL MAR NO HI CAP DINS D'UNA CAPSA DE SABATES | Del 15 de febrer al 4 de març
És possible una infància lliure de clitxés? Com eres de petit? Quins referents aparentment innocents van condicionar el que ets ara?
Quins records tens de la teva infància i per què són aquests i no uns altres? Has aconseguit ser aquell futbolista, astronauta o rei del món que desitjaves? Aquestes són només algunes de les preguntes. En la nostra infància ens en van quedar moltes per respondre. Progressem adequadament o necessitem millorar?
+INFO
TRAVESSA | Del 2 al 4 de febrer

Travessa s’inspira en els moviments migratoris que hi ha hagut durant la història i que encara, avui en dia, segueixen el seu curs, ja siguin de forma voluntària o forçada. Una peça participativa que comparteix l’artista amb l’espectador a través de la dansa.
+INFO
PROGRAMACIÓ 2018
PUNT DE FUGA

COMPANYIA ÉSGRATA
CATALUNYA
DEL 4 AL 28 DE GENER

ÀTIC22
A vegades m'encanta saber quant temps em queda per morir-me.
KAIXES
CIA COM SONA
CATALUNYA
DEL 13 AL 28 DE GENER

PROGRAMACIÓ FAMILIAR

Caixes que amaguen petits tresors amagats....Música!
TRAVESSA

CIA GEMMA PERAMIQUEL
CATALUNYA
DEL 2 AL 4 DE FEBRER

ÀTIC22
Una performance on el públic pot interactuar amb la ballarina i l’escenografia.
DRAMABURG

3r PREMI DESPERTALAB 2016
CATALUNYA
DEL 8 AL 25 DE FEBRER

ÀTIC22
Un jove periodista es capbussa dins les entranyes de l'esdeveniment més glamurós de l’any. Vol despullar l’estrella principal de l’espectacle, deixant en evidencia la seva superficialitat i inconsciència.
EL MAR NO HI CAP DINS D'UNA CAPSA DE SABATES
CIA EL MARTELL
DEL 15 DE FEBRER AL 4 DE MARÇ

És possible una infantesa lliure de clitxés? O és que quan dèiem gorda a la nostra companya de classe no manifestàvem, per primer cop, la submissió a uns determinats cànons estètics? O és que quan demanàvem als pares que ens compressin unes bambes de marca no intentàvem evitar ser discriminats per la nostra classe social? O és que quan assetjàvem l’empollon de la classe no era, en el fons, el reflex d’una societat que, en lloc del cooperativisme, fomenta la competitivitat?
ESPECTACLE EN PROCÉS DE CREACIÓ DINS D'#ELCICLÓ
EL PETIT CIRC
CIA MERCÈ FRAMIS
CATALUNYA
DEL 3 AL 25 DE MARÇ

PROGRAMACIÓ FAMILIAR

Una proposta per aprendre amb els sentits: la vista, la oïda i les emocions, una posada en escena visual i sonora on les figures són mogudes al ritme de la música.
L'ORNET VOL CANTAR
CIA INSPIRA TEATRE
CATALUNYA
DEL 31 DE MARÇ AL 22 D'ABRIL

PROGRAMACIÓ FAMILIAR

Un espectacle musical i amb titelles, un conte inspirat en la vida d’Ornette Coleman, un saxofonista, trompeta, violinista i compositor americà de jazz.
L'HORA BLAVA
COL·LECTIU LA SANTA
DEL 15 DE MARÇ AL 8 D'ABRIL
ESPECTACLE EN PROCÉS DE CREACIÓ DINS D'#ELCICLÓ

Quan arribi la foscor, no hi haurà lloc on amagar-se.
CIA CASA REAL
DE L'11 D'ABRIL AL 6 DE MAIG
ESPECTACLE EN PROCÉS DE CREACIÓ DINS D'#ELCICLÓ

Encara que tot just estan engegant el procés de creació, ja han començat a definir les seves línees de treball. A nivell temàtic, volen aportar llum sobre una problemàtica actual invisibilitzada, que els sigui propera i que tingui a veure amb les seves experiències i el seu entorn generacional. A nivell formal, volen seguir explorant noves teatralitats, noves maneres d’explicar històries que connectin amb la contemporaneitat sense perdre mai de vista la seva particular mirada, alhora crítica i poètica.
ELISABETTA

CIA DELL'ANIMA
CATALUNYA
DEL 27 AL 29 DE JUNY

ÀTIC22
Un projecte fort, subtil i femení; un punt meravellós on s’han trobat els moviments d’ara i la música d’abans.
BLINK

LA CARBONARA TEATRE
CATALUNYA
DEL 6 AL 24 DE JUNY

ÀTIC22
No us espereu una història protagonitzada pels dos herois que ens presentaven a l’escola, no hi trobareu prínceps ni princeses.
LOS BANCOS REGALAN SANDWICHERAS Y CHORIZOS
JOSÉ Y SUS HERMANAS
CATALUNYA
DEL 10 DE GENER AL 4 DE FEBRER

Una obra imprescindible per entendre el nostre context social i polític actual. Qui som i com vivim després de 40 anys de Dictadura a Espanya.
DNI+D: POR CULPA DE LA NIEVE

TEATRE DELS ARGONAUTES I TEATRE TANTARANTANA
CICLE INTERNACIONAL DE LECTURES ESCENIFICADES A PARTIR DE TEXTOS DE DRAMATURGS/ES IBEROAMERICANS
30 DE GENER

ÀTIC22

País convidat: Argentina
CAS CAPUTXETA
PINOTXO EN BICICLETA
CATALUNYA
DEL 3 AL 25 DE FEBRER

PROGRAMACIÓ FAMILIAR

Una historia amable sobre la llibertat i la recerca de la veritat, un viatge visual i musical amb regust de cinema antic en una original versió del clàssic universal.
ASSAJAR ÉS DE COVARDS
CIA CASA REAL

CATALUNYA
12 DE FEBRER

Una lectura dramatitzada, un concert i una jam session actoral en la mateixa vetllada. Una sessió irrepetible, un autèntic pollastre. Tens algun pla millor per al proper dilluns al vespre?
SIUATL

ARTE CONTRA LA VIOLENCIA
ESPECTACLE EMMARCAT DINS DEL FESTIVAL MUTIS
DE L'1 AL 4 DE MARÇ

ÀTIC22
Parteix de l’assassinat d’una dona a mans de l’exèrcit per enfrontar-se de manera poètica al present i el passat del seu llinatge que, durant tres generacions, buscarà la sanació i el perdó.
MIRA

CAMETES TEATRE
UN TRILOGIA NO CRONOLÒGICA
DEL 9 AL 25 DE MARÇ

ÀTIC22
Una història explicada des de la naturalitat i senzillesa escènica, on el públic es convidat a conèixer, explorar, investigar i tafanejar la vida de 4 dones, 4 germanes, en 3 moments concrets de la seva vida. 3 moments importants. 3 moments de canvi. 3 obres. 3 capítols. Una trilogia 3 dies a la setmana. 3 úniques setmanes.
CLIFF (PRECIPICI)

COMPANYIA DESUBICATS
CATALUNYA
DEL 16 AL 27 DE MARÇ

ÀTIC22
El destí tràgic de l’home. El desig. L’ànsia de llibertat i de realització personal. La mort. L’amor. L’herència psicològica rebuda dels nostres pares. La soledat. La repressió, que sempre porta a la tragèdia. La identitat. El fracàs i la por. Les addiccions
EL PORQUET QUE VOLIA VEURE EL MÓN DES DE DALT
ANIMAMUNDI TEATRE
CATALUNYA
DEL 28 D'ABRIL AL 20 DE MAIG

PROGRAMACIÓ FAMILIAR

Un espectacle d’ombres xineses ple d’emocions i poesia. Un conte que us convida a viure les aventures que un porquet afronta en el seu viatge nocturn cap al naixement d’un nou dia.
EL EJE
DEL 9 DE MAIG AL 3 DE JUNY
ESPECTACLE EN PROCÉS DE CREACIÓ DINS D'#ELCICLÓ

S'endinsen en el món d’Edward Albee, concretament en la peça Qui té por de Virginia Woolf? Es proposem fer una versió lliure del text., agafant la situació dramàtica que proposa el text original i adaptant-la als nostres temps.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...