18 de desembre 2020

EL CASAL POPULAR OFERIRÀ ENGUANY UNS «PASTORETS CONFINATS»

 


Entre totes les persones que visualitzin i comparteixin el vídeo es rifarà un pernil
 
Rubí podrà gaudir aquest Nadal d'una de les activitats més tradicionals i amb més història de la ciutat - el 2018 es va fer la 94a edició -, la representació d'Els Pastorets. Enguany, però, l'activitat canviarà de format per la situació derivada de la pandèmia de coronavirus, com tota la resta de la programació de Nadal.
Així, el Casal Popular no oferirà representacions d'Els Pastorets presencials, sinó que ha preparat una versió "confinada" de l'obra, per tal que tothom els pugui gaudir des de casa. La representació no defuig el guió de Josep Mª Folch i Torres, i tot i que es tractarà d'una versió més reduïda, no hi faltarà cap de les escenes principals ni tampoc amb les cobles, "sempre irònicament respectuoses i simpàtiques", expliquen els organitzadors.
Els Pastorets confinats es podran veure a partir de Nadal a través de la web del Casal Popular, i també a través de les xarxes socials - Instagram, Twitter i Facebook. Entre totes les persones que comparteixin i vegin el vídeo es rifarà un pernil.
El Casal Popular ha volgut mantenir la tradició de representar l'emblemàtica obra, "conscients que aquestes festes seran molt especials", ja que moltes famílies no podran trobar-se i d'altres viuran "l'enyor dels qui han marxat o també les dificultats econòmiques dels que no poden treballar".
 
+ info – publicat per
rubitv.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...