23 de desembre 2020

L’ORFEÓ POPULAR OLOTÍ RECORDARÀ LES CANÇONS DE ELS PASTORETS ELS DIES 26 I 27 DE DESEMBRE

 


L’Orfeó Popular Olotí, que l’any passat va complir 100 anys de representacions de Els Pastorets d’Olot gairebé ininterrompudes, no podrà enguany tornar a fer pujar a l’escenari la cinquantena d’actors i actrius que habitualment donen vida als personatges de l’obra en un escenari de reduïdes dimensions com és el del teatre de l’ateneu. L’entitat, però, es resisteix a deixar el Nadal sense Pastorets. És per això que prepara una adaptació més estàtica que es representarà els propers 26 i 27 de desembre a partir de les 7 de la tarda.
 
L’adaptació donarà protagonisme a les cançons compostes per Ignasi Rubió per a l’obra original, interpretades per una coral amb música en directe, perquè puguin ser seguides i algunes d’elles fins i tot cantades pel públic assistent. L’entitat comptarà novament amb el grup Brunzit per interpretar en directe les melodies.
 
Per representar aquesta versió, que l’Orfeó ha anomenat ‘Les cançons de Els Pastorets d’Olot’, el president de l’entitat, Joan Manuel Robles, ha adaptat el text d’Antoni Molins perquè enllaci fàcilment les diferents composicions musicals. Algunes de les escenes de Bato i Borrego, interpretats per Jordi i Xevi Colom, s’han conservat per preservar l’essència de l’obra nadalenca i acomplir les expectatives dels més petits de la casa.
 
+ info – publicat per
elgarrotxi.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...