31 de desembre 2020

ELS PASTORETS DEL CÍRCOL CATÒLIC

 

Com a novetats destacades, enguany les representacions han estat adaptades a una durada de 90 minuts, eliminant algunes escenes no essencials. Així mateix, la casa ha creat un grup de convivència de 20 actors i actrius, entre d'altres aspectes realitzats tenint present el pla PROCICAT.
 
Els Pastorets del Círcol Catòlic
El cartell d'enguany, signat per Ventura Orriols, és una reproducció del cartell que es va il·lustrar l'any 1983. Un any també especial pel teatre, ja que va ser totalment remodelat, i les representacions van ser interpretades al Foment Vilanoví. El programa de mà es podrà descarregar mitjançant un codi QR a la web del teatre www.circolcatolic.com . En ell també s'hi trobarà un article dedicat al 35è aniversari del “Mur de Teatre” pintat pel vilanoví Armand Cardona, que presideix l'escenari. Durant l'acte de presentació de les novetats d'enguany, la regidora de Cultura, Adelaida Moya, va dedicar unes paraules d’agraïment a tota la família del teatre per l’esforç que han hagut de realitzar en l’adaptació́ del text, la reducció d'actors i músics, i els temes d'aforament. En aquest sentit, va exposar que el Círcol Catòlic és escola de teatre des de fa molts anys, gràcies al treball col·lectiu que han fet totes les persones que han dedicat el seu temps al servei de l'entitat.
 
+ info – publicat per
eixdiari.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...