22 de desembre 2020

ELS PASTORETS CONFINATS OFERIRAN LA SEVA REPRESENTACIÓ PER INTERNET

 


El clàssic de Josep Maria Folch i Torres es podrà tornar a gaudir durant les festes nadalenques de Rubí a través de la tecnologia digital. La situació extraordinària derivada del coronavirus no ha impedit al Grup Escènic del Casal Popular, l’Escola de Sardanes Flor de Neu i l’Escola de Música Pere Burés mantenir la representació d’Els Pastorets, que es farà en format virtual.
 
Els Pastorets és una de les activitats més antigues que es fan a Rubí per celebrar el Nadal, juntament amb l’exposició de Diorames de Nadal, que també s’ha pogut mantenir amb un canvi de format.
 
En aquesta ocasió, els Pastorets Confinats tindran una versió més reduïda, per la impossibilitat que hi ha hagut durant molts mesos d’assajar. Habitualment, l’equip del Casal Popular començava els assajos a l’octubre per tenir-ho tot a punt per a finals de desembre. “És una representació més reduïda, però sense que falti cap de les escenes principals i per descomptat, també amb les nostres cobles, sempre irònicament respectuoses i simpàtiques”, ha explicat Montserrat Comellas, presidenta del Casal Popular.
 
L’altre gran canvi és que el públic no estarà al Casal Popular, sinó que podrà seguir l’obra de teatre a través de la web www.casalpopular.org i de les xarxes socials de l’entitat (Twitter, Facebook i Instagram). A més, entre totes les persones que segueixin els Pastorets a través d’internet se sortejarà un pernil.
 
Els Dimoniets, també per Internet
El Casal Popular ja fa uns quants anys que organitza la representació ‘Els Dimoniets’, una obra de teatre musical escrita i dirigida per Laura Borràs que reinterpreta de forma lliure Els Pastorets. L’obra, prevista pel gener del 2021, també es manté per Nadal i es podrà visualitzar a través del web del Casal Popular i les xarxes socials.
 
+ info – publicat per
www.diariderubi.com

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...