24 de desembre 2020

ELS PASTORETS DE L’ESPLUGA ORGANITZEN UNA CANTADA DE CUPLETS PER SUBSTITUIR EL SEU ESPECTACLE BIANUAL

 


 

Fa mesos que des de l’organització dels Pastorets de l’Espluga ja es va informar que no era viable tirar endavant l’espectacle d’enguany i que es veuria suspès per la situació de pandèmia que s’està vivint. Finalment, i com a alternativa es publicarà un vídeo enregistrat aquests dies al Teatre del Casal on més d’una trentena de persones vinculades a l’espectacle nadalenc cantaran un recull de cuplets de tots els temps, des del final de la Guerra Civil fins a l’actualitat.
 
Aquesta cantada ha estat enregistrada en petit comitè, de forma separada i respectant totes les mesures de seguretat sanitària i distanciament social, sota realització tècnica de Marc Roca i Jofre Majoral. L’espectacle es podrà veure el dia de Nadal a dos quarts de 7 de la tarda a les xarxes socials de @PastoretsdelEspluga.
 
Un programa especial a l’Espluga FM Ràdio
Els cuplets també s’emetran aquest 25 de desembre a partir de les 7 de la tarda en un programa especial de l’Espluga FM Ràdio dedicat a repassar la història de l’espectacle a l’Espluga, presentat per alguns dels joves actors i actrius que tindran un paper destacat en les futures representacions.
 
El programa es reemetrà l’endemà, dia de Sant Esteve, i l’últim dia de l’any, 31 de desembre, a les 12h del migdia. A banda, també es difondrà el vídeo de l’última representació emesa a televisió ara fa 2 anys.
 
+ info – publicat per
efmr.cat/blog


Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...