20 de desembre 2020

ELS PASTORETS TORNEN A LA PATRONAL PER NADAL

 

Si les condicions sanitàries ho permeten, l’obra es representarà els dies 19, 20, 27 de desembre i 10 de gener
L’entitat Pastorets SQV i l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès estan ultimant els detalls per dur a terme la quarta edició dels Pastorets Infantils  al poble. La data d’estrena està prevista per a aquest dissabte 19 de desembre a la Sala Josep Brossa de la Patronal i també tindran lloc representacions els dies 20 i 27 de desembre i 10 de gener de 2021 si les condicions sanitàries ho permeten. Les localitats estan exhaurides i la recaptació es destinarà a la Marató de TV3.
Els joves actors i actrius del poble han hagut de realitzar força assajos en línia combinats amb algun de presencial a causa de la pandèmia que estem vivint. Tant el director, Albert González, com el conjunt de participants han hagut de donar el millor de si mateixos per poder tirar endavant aquesta quarta edició. L’obra narra les aventures dels pastors Lluquet i Rovelló, que s’enfrontaran a Satanàs i els seus dimonis que intenten impedir el naixement de l’infant Jesús.
Representació adreçada a majors de 65 anys
La darrera representació prevista, la del 10 de gener, es destinarà exclusivament a públic major de 65 anys i es retransmetrà en directe i en línia a través de www.santquirzevalles.cat/directe. Per a aquesta representació encara queden places i podeu fer la reserva de localitats enviant un correu a gentgran@santquirzevalles.cat o trucant al telèfon 617.372.911.
 
+ info – publicat per
santquirzevalles.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...