08 de gener 2021

El Patronat de la Passió canvia els Pastorets per una ‘tarda d’il·lusió’ a l’antic poliesportiu d’Ulldecona


L’acte inaugural del 40è aniversari dels Pastorets d’Ulldecona va tenir lloc el diumenge 3 de gener, a l’aire lliure i fora del recinte habitual, que és el Teatre Municipal Orfeó Montsià, lloc on enguany no s’ha pogut representar la tradicional peça teatral nadalenca de Folch i Torres per les restriccions de la Covid-19.
Tot i això, no és la primera vegada que els Pastorets surten del teatre. “Fa molts anys, quan l’Orfeó estava en obres, es van representar a les dues ermites del poble: la del Lorito i la de la Pietat”, recorda el president del Patronat, Juanjo Sans.
Al no poder representar Els Pastorets com és habitual en aquestes dates, el Patronat de la Passió ha preparat una petita actuació nadalenca per als més menuts. Les places estan limitades a un màxim de 250 persones.
La inscripció prèvia ja s’ha fet al Retén de l’Ajuntament durant la segona quinzena de desembre, amb un donatiu de dos euros per persona, destinat a ajudar al Banc d’aliments del municipi, excepte menors de quatre anys que tenen entrada gratuïta.
 
+ info – publicat per
J. Joaquim Buj
vinarosnews.net

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...