12 de gener 2021

‘Els Pastorets’ abaixa el teló amb vuit-cents espectadors

 


El Grup del Teatre Principal posava punt i final a uns mesos convulso
 
Com mana la tradició, l’escenari del Teatre Principal va acollir el dia de Reis, la darrera de les representacions d’Els Pastorets Principals de Valls, el clàssic per excel·lència de la celebració del Nadal a la ciutat.
D’aquesta manera, el Grup del Teatre Principal posava punt i final a uns mesos convulsos, en què l’entitat ha hagut d’enfrontar-se a les dificultats derivades de les restriccions per la pandèmia de la Covid19, que han fet més difícil que mai la posada en escena dels seus espectacles de la temporada nadalenca.
Tot i les limitacions d’aforament dels Teatres de Valls, fixades en un 50% del total habitual dels equipaments escènics, el Grup del Teatre Principal ha penjat el cartell d’exhaurit en les 6 sessions programades dels Pastorets, amb una ocupació del 100% respecte el total disponible i amb l’assistència de 813 espectadors.
Cal recordar que, degut a l’aprovació del toc de queda, l’entitat va acordar suspendre’n la funció nocturna i reubicar els espectadors que ja n’havien adquirit entrades, entre la resta de representacions en horari de tarda.
 
+ info – publicat per
elvallenc.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...