19 de gener 2021

Valoració positiva de l'edició d'enguany dels Pastorets d'Olesa de Montserrat

 


La direcció d'Els Pastorets ha explicat que enguany la preparació de les representacions ha estat complicada per les dificultats que ha originat la pandèmia de la Covid19 i amb restriccions del 50% pel que fa a l'assistència com a conseqüència de les limitacions d'aforament establertes per les autoritats sanitàries.
El director de Els Pastorets, Daniel Buson, ha fet una valoració molt positiva de l’edició d’enguany "tenint en compte les dificultats que la pandèmia ha afegit com l'ús de mascareta per part d'actors i d'actrius o assajos a través d'internet". Per Buson, el més gratificant de l'edició d'enguany, a més del suport que han rebut per part del públic, ha estat la reacció del grup d'actors i d'actrius "que han aportat tot el seu esforç" per poder organitzar Els Pastorets aquest 2020.
Enguany s'han ofert un total de cinc representacions: el 25 i 26 el de desembre i els dies 3,6 i 10 de gener. Daniel Buson ha reconegut que en les darreres representacions, les del 6 i el 10 de gener, l'ambient nadalenc recau i això es nota també en l'assistència de públic. A més, segons Buson, l'onada de fred d’aquests primers dies de gener, tenint en compte les condicions de ventilació a que obliga la pandèmia de covid-19 als espais públics, encara ha dificultat més l'assistència.
En total, presencialment al Casal d’Olesa han vist els Pastorets unes 350 persones, la meitat que l’edició anterior i ajustat a l’aforament permès a la sala que també s'havia reduït a la meitat per la pandèmia. A més, enguany, gairebé un centenar de persones han pogut gaudir d'alguna de les representacions d'Els Pastorets des de casa ja que també s'oferia en directe per streaming a través de la plataforma Scenikus.
 
+ info – publicat per
olesademontserrat.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...