13 de gener 2021

Punt i final als Pastorets d’aquest any

 


El passat 3 de gener es va fer la darrera sessió de les tradicionals representacions dels Pastorets del Teatre Centre. Han estat tres funcions, en unes circumstàncies enormement adverses, però que els responsables de l’espectacle i tots els intèrprets i col·laboradors han aconseguit superar amb molt esforç, dedicació i entusiasme. Només així ha estat possible que els Pastorets de Manlleu hagin estat fidels a la seva cita nadalenca i hagin representat les corredisses d’en Lluquet i en Rovelló, empaitats per una tropa de dimonis.
 
Cal felicitar a tots els que, de pic o de palada, han participat i col·laborat en les representacions, perquè, una vegada més, la nostra entitat ha demostrat la seva capacitat per tirar endavant projectes per dificultosos que puguin semblar. I també, agrair al públic la seva assistència a l’Espai Rusiñol. I el desig que l’any vinent puguin tornar els Pastorets, en un clima de normalitat.
 
+ info – publicat per
teatrecentre.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...