19 de febrer 2015

SING, SONG, SWING DE ELS PIRATES TEATRE



Una comèdia fresca i divertida que recorre la història dels grans musicals amb el ritme trepidant del swing interpretat en directe.

Una jove companyia rep l'encàrrec de fer una obra que repassi la història del teatre musical. L'espectador serà testimoni de diversos moments del procés de creació de l'espectacle: assajos, reunions preparatòries, descansos... però també de les vicissituds, els problemes i els conflictes que sorgiran dins la companyia, tant al davant com al darrere de les bambolines.

Sing, Song, Swing ens ofereix un recorregut per la història del teatre musical, amb peces d'autors com Stephen Sondheim, Leonard Bernstein, Gilbert&Sullivan, Bob Fosse, etc., creadors de clàssics del gènere com Nine, Cabaret, West Side Story, etc. Un viatge pel Brodway dels llums de neó, amb música cantada, interpretada i ballada en directe en una comèdia fresca, divertida i desinhibida.

Des de la seva creació el 2001, Els Pirates Teatre han desenvolupat diverses arts escèniques i gèneres i han adaptat textos de la literatura catalana i universal. En són exemple Sing, Song, Swing de creació pròpia, Nit de reis, de William Shakespeare o El darrer triangle creat a partir de l'obra de Joan Brossa.

20/21/22 FEBRER
Divendres i dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h
Espectacle abonable
MUSICAL
INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 90 minuts
Preu: 15 € / 12 €
Teatre de l'Aurora
Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font)
08700 IGUALADA (Barcelona)
Tel. 93 805 00 75

info@teatreaurora.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...