06 de febrer 2015

Dansa per a tots els públics inspirades en Miró al Monumental



publicat per
6 de febrer de 2015

Aquest cap de setmana els amants d'aquest gènere hi tenen una cita amb la companyia Aracaladanza

Dissabte 7, a les 9 de la nit al Teatre Monumental (Riera 169)

La temporada d'arts escèniques del Monumental torna a donar pas a la dansa, com sol fer habitualment, malgrat que en la darrera tardor no hi va haver lloc per a les coreografies. Aquest cap de setmana els amants d'aquest gènere hi tenen una cita amb la companyia Aracaladanza, que presenta l'espectacle Constelaciones, inspirat en l'obra de Joan Miró.

Es tracta d’un espectacle per a adults però que també pot agradar a els infants, que forma part d'una trilogia en la qual la companyia madrilenya s'ha proposat comprendre la genialitat de pintors com el propi Miró, El Bosco o Magritte. Un total de cinc ballarins seran a l'escenari per transmetre les emocions de l'univers del pintor mallorquí, amb els colors, la fantasia i l'emoció prenent vida amb la llum i el moviment.


Aracaladanza és una companyia madrilenya de dansa contemporània liderada per Enrique Cabrera, i que en els seus 15 anys d'història s'ha convertit en una referència estatal en la creació d'espectacles per al públic familiar. Han rebut guardons com el Premio Nacional de Teatro para la Infancia y la Juventud 2010 o nombrosos premis MAX, entre d’altres.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...