07 de febrer 2015

Tallers de circ per a tota la família



publicat per
5 de febrer de 2015

L’Espai de Circ Cronopis ofereix aquest dissabte tallers gratuïts de circ per a tota la família. De les onze del matí a la una del migdia, l’entitat obrirà les portes de Can Fugarolas per mostrar les activitats que realitzen setmanalment en els seus cursos per a infants i joves. L’objectiu de la jornada és acostar el món del circ a persones de totes les edats.

Aquests tallers de circ en família s’emmarquen dins d’una jornada que la Xarxa d’Espais de Circ de Catalunya organitza a diverses ciutats de la nostra demarcació: a més de Mataró, també n’acolliran Vilanova i la Geltrú, Barcelona, Granollers, Manresa, Sabadell i Terrassa. Segons explica en Jordi Mas, però, des de Cronopis ja organitzen aquest tipus de tallers familiars cada primer dissabte de mes.

Els qui aquest dissabte al matí s’acostin a Can Fugarolas podran escollir entre un bon grapat de disciplines circenses, pràcticament la totalitat de les que ofereix l’entitat mataronina.


Cronopis és una entitat sense ànim de lucre que va néixer el març de 2007 a la fàbrica de Can Fàbregas. Abans d’acabar a la seva ubicació definitiva de Can Fugarolas, l’associació també va passar pel carrer Churruca.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...