01 de desembre 2016

Entrades amb 90% de dte (1,5€) i un espectacle visual sobre la memòria

Teatre de l'Aurora
Butlletí 318dimarts, 29.11.16 facebook  twitter  youtube
-
AQUEST DIVENDRES 2 DE DESEMBRE, ENTRADES AMB UN 90% DE DESCOMPTE (1,5€) PEL DIA DE L'AUTOR SGAE
-
El 2 de desembre, Dia Autor SGAE al Teatre de l'Aurora
-
Aquest divendres 2 de desembre, el Teatre de l'Aurora participa en la campanya "Els autors de la SGAE et paguem el 90% de l'entrada". Només per a l'espectacle In Memoriam dels gallecs El retrete de Dorian Gray de divendres 2 de desembre a les 21h, es podran comprar entrades amb un 90% de descompte, és a dir, per només 1,5 euros fins a exhaurir les localitats. Habitualment els autors de teatre s'emporten un 10% de cada entrada venuda; tenint en compte que el preu de l'entrada del Teatre de l'Aurora és de 15 €, el dia 2 de desembre els espectadors pagaran només el 10% del preu de l'entrada (el que habitualment s'emporta l'autor) i els autors de la SGAE pagaran el 90% restant. La campanya està organitzada per la Fundació SGAE i l'Associació d'Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA).
Llegir-ne més
-
TEATRE D'OBJECTES AMB 'IN MEMORIAM', DE LA COMPANYIA GALLEGA EL RETRETE DE DORIAN GRAY
-
'In Memoriam' amb els gallecs El retrete de
Dorian Gray
-
2/3/4 DESEMBRE
Divendres i dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h
 
TEATRE D'OBJECTES
 
Més informació i venda d'entrades
De la mà del Circuito de la Red de Teatros Alternativos, arriba un original espectacle de gran riquesa visual sobre la pèrdua de la memòria fet amb fotografies antigues que cobren vida en les expertes mans dels gallecs El retrete de Dorian Gray, una companyia de teatre d'objectes amb una bona trajectòria internacional.1870, en una ciutat qualsevol d'Europa. Un tren ha descarrilat emportant-se per davant la vida de Percival Robinson Junior. D'ell sols en queden uns quants records, guardats en una caixa amb fotos. Percival s'embarcarà en un seguit d'esforços i peripècies per frenar l'inevitable pas del temps i l'oblit. Les fotografies antigues cobren vida a In Memoriam. Imatges animades, que ballen, vivint moments que mai van viure o fent coses que mai es van atrevir a fer.
-
Fes-te Amic del Teatre de l'Aurora
-
Les teves preferències
Al Teatre de l'Aurora ens comprometem amb tu a enviar-te només la informació dels espectacles que més t'interessen. Sempre que ho vulguis, pots consultar i/o modificar les teves preferències (teatre, comèdia, música, espectacles familiars...) i rebràs només informació sobre el que més t'agrada. Només has de clicar en el següent enllaç: Modificar les meves preferències.
Les teves dades personals
Pots modificar i/o actualitzar les teves dades personals (nom i correu electrònic) en el següent enllaç: Modificar les meves dades. Si no vols rebre més aquest butlletí, sisplau clica en aquest enllaç: Esborrar la subscripció.
-
PATROCINADORS
 Grup CarlesUltramagic 
-
MITJANS OFICIALS
AnoiaDiariCanal TaronjaLa Veu de l'AnoiaRàdio IgualadaRegió7
-
AMB EL SUPORT DE
 Departament de Cultura de la
Generalitat de CatalunyaAjuntament d'Igualada 
-
www.teatreaurora.cat
Programació I Lloguer d'espais I Com arribar I Contacte
-
UNICOOP CULTURAL SCCL I Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font) I 08700 IGUALADA (Barcelona)
Tel. 93 805 00 75 I Copyright © Unicoop Cultural SCCL. Tots els drets reservats

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...