11 d’octubre 2018

5 consells pràctics per venir a Temporada Alta




Tot el que has de saber si tens entrades per venir a Temporada Alta. 5 consells perquè la teva experiència sigui un èxit.

Les teves entrades
E-tiquets: No cal que imprimeixis l’entrada. Tens l’opció de descarregar-la al mòbil. Tingues el telèfon preparat amb l’entrada a la pantalla a l’hora d’accedir al recinte.

Has perdut la teva entrada?  Només cal que accedeixis a la teva zona personal amb el nom d’usuari (correu electrònic) i la contrasenya. Allà hi trobaràs les teves compres i podràs imprimir-les o descarregar-les al mòbil. Cada entrada és única. Si l’has imprès o te l’has descarregat més d’una vegada, tan sols una et donarà accés al recinte.

Descomptes: Si has adquirit la teva entrada amb algun descompte recorda tenir a mà el document que acrediti la teva condició (carnet de biblioteques, carnet jove, DNI…). Es fan controls a l’entrada de l’esdeveniment i se’t pot sol·licitar aquesta acreditació.

Espais
Arriba amb temps als espais: Tots els espais obren portes 1 hora abans de l’esdeveniment, recorda que si arribes tard només podràs accedir a la sala a la mitja part, en cas que n’hi hagi. És probable que se t’assigni un seient diferent al de la teva entrada. En qualsevol cas, sempre cal consultar al personal de sala.

Mobilitat reduïda? Consulta els espectacles que es fan en recintes que presenten alguna dificultat d’accés o bé per les característiques del propi espectacle o bé per les característiques d’accés.

Normativa: Recorda que no es pot entrar menjar ni beguda dins les sales. El mòbil ha d’estar apagat i que no es poden fer fotos ni vídeos en el transcurs dels espectacles. L’incompliment d’aquestes normes bàsiques de funcionament podria suposar l’expulsió del recinte.

Com arribar als espais
Consulta tots els espais del Festival amb enllaços a Google Maps per facilitar-te la mobilitat i l’accés. Consulta’l per arribar a l’hora a tots els emplaçaments. En els principals escenaris del Festival (Teatre Municipal de Girona, Teatre de Salt, La Planeta, Auditori de Girona i El Canal) s’indica sobre mapa els aparcaments més propers.

Planifica el teu viatge a Girona
Diferents maneres i transports per arribar a Girona des de diferents punts del territori.
Si véns de fora has de conèixer els nostres descomptes en aparcament i en viatges.

Preguntes freqüents
Els menors han de pagar entrada? Si no puc assistir a l’espectacle, què puc fer? Puc comprar una entrada que no sigui per a mi?… Les preguntes més recurrents estan ara on.line a la secció de Preguntes Freqüents

Publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...