15 d’octubre 2018

Els Pastorets de Navarcles de Josep Maria Folch i Torres




Adaptació de Jaume Costa
Representacions
25 de desembre a les 19:00
29 de desembre a les 17:00
30 de desembre a les 17:00

Compra les teves entrades a través  de la plataforma externa
O a la taquilla del teatre 1 hora abans de començar la funció
Teatre Auditori Agustí Soler i Mas, Carrer Generalitat 1 de Navarcles

Història
L’any 2005 el Grup de Teatre Navarcles es va proposar tornar a representar els Pastorets de Folch i Torres. Per portar-ho a terme, es va proposar la direcció a l’actor, escriptor i director navarclí Jaume Costa qui, apart d’acceptar-ho, va adaptar el guió original de Josep Maria Folch i Torres per tal d'afegir-hi trets navarclins així com refer algunes escenes per donar-les-hi vitalitat i conformar uns pastorets amb identitat pròpia com són Els Pastorets de Navarcles.

Aixi, un 25 de desembre de l'any 2007, el Grup de Teatre Navarcles posava en escena per primera vegada els Pastorets de Navarcles davant d'un públic de 1200 persones al llarg de 4 sessions.

Durant al llarg d’aquests més de 10 anys tant la direcció com els actors s’han anat renovant: el Lluquet ara fa de Satanàs, i fins i tot el primer nen Jesús ara ja fa de Pastoreta. A més a més cada any s’incorporen millores tècniques i audio-visuals que pretenen oferir novetats al públic fidel i una experiència única al públic que ve per primera vegada. El que s’ha mantingut imperdurable al llarg d’aquests 10 anys ha estat la voluntat d'oferir una posada en escena elegant cuidant els detalls interpretatius, de maquillatge, escenografia... i mantenir l'esperit original dels Pastorets de l'any 2007.

Contacte
Posa't en contacte amb nosaltres per fer-te soci del Grup Teatre Navarcles o per fer-nos arribar qualsevol suggermiment


publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...