30 d’octubre 2018

Espectacles en cartell a El Maldà i últims dies de 'Somni d'una nit d'estiu' d'Els Pirates Teatre!

Una tardor plena d'espectacles!! Us recordem que aquests dies tenim en cartell tres espectacles ben diferents i per a tots els gustos:
  •  RES EM FA MAJOR, de Carles Gilabert, fins al 4 de novembre. Passeja't per tots els textos i pensaments fruits de tota una vida d'experiències! Només 5 funcions!!!
  • JOHNNY & VIENNA, de Llàtzer Garcia, fins al 8 de novembre. Vine al saloon del Maldà a gaudir de la millor música americana, tant si ets amant del western com si no, riuràs i gaudiràs amb la zarzaparrilla!
  • SET I DIUMENGE...SET, de Rafel Duran, aquest diumenge 28 d'octubre a les 12.30h. Si ets fan del cicle de les rondalles mallorquines no pots deixar de perdre aquesta oportunitat! Només una funció!
Compra d'entrades
ÚLTIMES 3 DIES de Somni d'una nit d'estiu d'Els Pirates Teatre a l'Escenari Joan Brossa, si no l'heu vist, encara hi sou a temps!!! Aquí podeu comprar les entrades.

I aquest novembre els Pirates Teatre engeguen la gira per Catalunya!! Primers bolos a Palma de Mallorca, Igualada, Tortosa, Les Franqueses, Blanes i molt més! Trobeu tota la informació aquí.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...