29 d’octubre 2018

‘Àngels a Amèrica’, un díptic teatral de Tony Kushner




La peça compleix 25 anys i el Lliure ho celebra portant a escena les seves dues parts

Tony Kushner és un dels dramaturgs i guionistes més prolífics dels Estats Units. Gràcies a ell s’han escrit obres tan conegudes com Munich, Lincoln i Àngels a Amèrica, entre moltes altres. Precisament ara fa vint-i-cinc anys que l’autor escrigué aquesta última, en format teatral. Ho va fer en dues parts, S’acosta el mil·lenni i Perestroika, les quals va ajuntar uns anys més tard per fer-ne una obra sencera. Aquesta obra va tenir tant impacte, que se'n va acabar produint una minisèrie al canal americà HBO i una òpera de Peter Eötvös. Per celebrar el quart de segle, La Kompanyia Lliure ens la interpretarà tal com es mereix. Amb Pere Arquillué i Joan Amargós al capdavant i dirigida per David Selvas, l’obra representa una mirada actual a la pesta del segle XX en l’era Reagan.

Àngels a Amèrica es podrà veure del 25 d’octubre al 25 de novembre al Teatre Lliure. Tot i que l’obra està escrita per a vuit actors, cada un d’ells interpreta dos o més papers. Com indica el guió original, això significa que alguns actors han d’interpretar personatges del sexe oposat.

+ info – publicat per
Del 25 octubre al 25 novembre 2018
Teatre Lliure
De 15 a 26 euros

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...