13 d’octubre 2018

La rateta presumida




Una adaptació amb titelles i música de la clàssica història de la rateta que buscava un pretendent

Qui no coneix la història de la rateta presumida? Hi havia una vegada una rateta molt presumida que tenia per costum, cada dia, escombrar l’escaleta i el portal de casa seva. Un dia va trobar una moneda i va decidir comprar-se alguna cosa. Un mercader ambulant que passava per allí li va mostrar objectes d’arreu del món, però el que més li va cridar l’atenció va ser un llacet màgic que feia que tot el que la veiés amb ell posat quedés enamorat d’ella. Qui serà l’afortunat? Ara, la companyia La Fornal d’Espectacles presenta una versió d’aquest clàssic, una versió plena d’humor i d’energia que combina les titelles amb una acció coreogràfica i musical de cançons cantades a duo per dues actrius.

La Fornal d’Espectacles té una formació de gestió i artística de més de vint-i-cinc anys. La companyia divideix les seves seccions en espectacles per a adults, espectacles infantils i juvenils, serveis tècnics i la gestió d’esdeveniments o de la seva pròpia sala, La Fornal, a Manacor, un espai de suport a la creació autogestionat per part dels artistes que hi estan vinculats.

+ info – publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...