15 d’octubre 2018

No volem que us quedeu sense entrades! Noves funcions a la venda!!

Nova funció de 'Les noies de Mossbank Road' al Kursaal i trasllat del concert de Judit Neddermann i l'obra 'España ingobernable' al Conservatori 
Les més de 3.500 entrades que es van vendre durant la Shopping Night del dia 29 de setembre passat va fer que diversos espectacles s'exhaurissin i com que no volem que us quedeu sense entrades hem posat a la venda noves funcions!

El dissabte, 15 de desembre a les 18h el Kursaal acollirà una nova funció de 'Les noies de Mossbak Road', dirigida per Silvia Munt i interpretada per Clara Segura, Marta Marco i Cristina Genebat. La  nova sessió s'afegeix a les ja programades pel mateix dissabte a les 21h i diumenge 16 de desembre a les 18h. 
Compra la teva entrada
Per altra banda el concert de Judit Nedderman (2 de novembre) i l'obra 'España ingobernable' (9 de novembre), que incialment es van programar a la Sala Petita del Kursaal i que ja havien exhaurit totes les entrades, es traslladen al Teatre Conservatori per facilitar que més gent pugui assistir-hi, així que encara queden entrades disponibles. 

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...