19 d’octubre 2018

Aquest divendres un musical d'èxit a Les Golfes

Teatre de l'Aurora
facebooktwitteryoutubeinstagram
'PER SI NO ENS TORNEM A VEURE', UNA COMÈDIA ROMÀNTICA CONVERTIDA EN UN PETIT MUSICAL D'ÈXIT
'Per si no ens tornem a veure', un petit musical d'èxit al Cicle Les Golfes
19 OCTUBRE
MUSICAL
Els Reis d’Arden i els de Dumaine arrangen un matrimoni de conveniència per als seus fills, però els prínceps decideixen fugir dels seus respectius reialmes i es fan passar per altres per evitar el matrimoni. El destí que, a vegades té molt sentit de l’humor, fa que es trobin amb les seves falses identitats i s’acabin enamorant sense saber, realment, qui és l’altre. Una comèdia romàntica plena d’equívocs on res és el que sembla, farcida de malentesos i de veritats mig dites amb llibret d’Alícia Serrat i música original i en directe de Marc SambolaPer si no ens tornem a veure és un musical de petit format que celebra el fet d’estar enamorat i encomana amor arreu per on passa tot recollint excel·lents comentaris de públic i crítica, que l'han convertit en un espectacle d'èxit. 
MÉS INFORMACIÓ
ABONAMENTS A LA VENDA: 4 ESPECTACLES PER 40€
Abonaments per a la Programació Octubre/Desembre 2018
Ja podeu adquirir els abonaments per a la Programació Octubre/Desembre 2018: 4 espectacles per només 40€ a escollir entre sis espectacles abonables. Es poden adquirir fins el 2 de novembre trucant al telèfon 93 805 00 75 (només dies laborables).
MÉS INFORMACIÓ
Entitats col·laboradores
Teatre de l'Aurora
UNICOOP CULTURAL SCCL
Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font) | 08700 IGUALADA
93 805 00 75 | info@teatreaurora.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...