20 d’octubre 2019

La propera edició del Festival Sense Portes se celebrarà el penúltim cap de setmana de maig




El jurat del certamen atorga a l'espectacle "Abandónate mucho" el Premi Pom d'Or 2019

L'Ajuntament d'Argentona i el Col·lectiu Sense Portes han anunciat les dates de la pròxima edició del Festival Sense Portes, que se celebrarà del 22 al 24 de maig de 2020. Aquest certamen d'arts de carrer que s'ha consolidat plenament en el calendari cultural i festiu d'Argentona, ofereix durant un cap de setmana una àmplia programació d'espectacles de carrer i arts escèniques que tenen lloc a diversos espais de la vila.

300 espectadors i un espectacle guardonat
Pel que fa al darrer festival, celebrat el passat mes de juny, gairebé 300 espectadors van participar en la votació per escollir el millor espectacle del certamen. Un cop recollides les puntuacions del públic, el jurat ha valorat atorgar el Premi Pom d'Or a "Abandónate mucho" de la companyia XL, una proposta farcida de música i molt d'humor que ironitza sobre l'amor romàntic. Així mateix, també s'informa que, entre totes les persones participants, la guanyadora d'un abonament per a la nova temporada de La Sala ha estat l'Elena Garcia.

+ info


Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...