30 d’octubre 2019

La Dona del 600



Del 25 d'Octubre de 2019 al 15 de Desembre de 2019
Teatre Goya
La dona del 600 → Teatre Goya
90 minuts

Català
Direcció:
Pere Riera


Mercè Sampietro i Àngels Gonyalons protagonitzen La dona del 600, un espectacle escrit i dirigit per Pere Riera que es podrà veure al Teatre Goya a partir del mes d’octubre.

En Tomàs és vidu, té més de setanta anys, i el metge l’obliga a estar-se del cafè, la llet, la sal idels greixos. Viu sol, i passa les hores com aquell que compta estels a mitjanit. Un bon dia, laseva filla Montse li du un regalinesperat: la maqueta d’un Seat 600. Ella, que és metgessasense fronteres i es passa més temps lluny que no pas a prop, ha pensat que el regalmantindria en Tomàs entretingut; més encara, reconstruint una còpia a escala del vehicle quevan tenir a casa durant tants i tants anys. El “confit”, com ells n’hi deien; el nom amb què laCarme, la dona d’en Tomàs, va batejar el 600 el dia que, fa un munt d’anys, ell el va dur a casa,per convertir aquell cotxe petit i bonic en un membre més de la família.

+ info
teatrebarcelona.com

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...