29 de desembre 2019

Concerts i representacions dels Pastorets, plats forts per Nadal i Sant Esteve


    
Diversos municipis mantenen la tradició dels Pastorets i Gelida s’estrena amb un Quinto de Nadal

Els Pastorets mantenen la tradició a la zona d’influència de La Bústia: Martorell, Olesa, Esparreguera, Collbató i Gelida, amb representacions en diferents dies. El Foment de Martorell acollirà la versió infantil amb Els Pastufets, el diumenge 29 de desembre (12h) i el dimecres 1 de gener (18.30h).

També a Martorell, aquesta nit L’Ateneu organitza la festa Nit de Nadal MTV Fest (23.30h). Per Sant Esteve, aquest dijous 26 (21h) tindrà lloc el Concert i ball amb l’Orquestra Maravella a El Progrés (18h) i el Concert de Sant Esteve a l’església de Santa Maria amb la Coral Ars Nova i la seva versió infantil.

Sant Andreu celebra el Concert de Sant Esteve, dijous (19h) a l’església de Sant Andreu a càrrec de la Coral Ferran Sors.

A Olesa, El Casal acull la representació dels Pastorets els dies 25, 26 i 29 de desembre, i el 6 i 12 de gener, a les 18.30h. Les entrades es poden adquirir al web del Casal.

Els Pastorets d’Esparreguera, després de la primera funció el dia 22, tornen per Sant Esteve (19h) a la sala gran de La Passió. La venda d’entrades també es pot fer a través de la web de La Passió. Per la seva banda, els Amics del Campanar faran la repicada (11.30h) tant el dia de Nadal com el de Sant Esteve.

A Abrera, el dijous 26 de desembre (19h) tindrà lloc el Concert de Sant Esteve a càrrec de la Coral Contrapunt a l’església de Sant Pere.

Sant Esteve celebrarà la seva festivitat el 26 de desembre. Ho farà amb el Ball de Garlandes a càrrec de l’Esbart Dansaire, una audició de sardanes (10 a 13h) a l’illa de vianants i la plaça de la Vila, i un concert de la Coral de Sant Esteve (18.30h) dedicat a Josep Maria de Sagarra a l’església Parroquial.

El dia de Nadal, Collbató farà cagar el Tió (12h) a la plaça de l’Era. I per Sant Esteve, el grup teatral La Forja interpretarà els Pastorets (20h) que s’afegiran dues actuacions més previstes el dissabte 28 i diumenge 29 de desembre (18.30h) al Casinet. Les entrades es poden adquirir al Paperam, Parera Sports i la farmàcia.

Castellví també farà cagar el Tió el dia de Nadal (12.30h) a la plaça Europa.

A Gelida tindrà lloc la Festa de Nadal, la nit i matinada del 25 de desembre amb DJ Hèctor al saló d’espectacles de la UGC. El dimecres 25 (19h) hi haurà la primera edició del Quinto de Nadal a Els Lluïsos, i el dijous 26, el tradicional Concert de Nadal (20h) a càrrec de la Coral Intimitat al saló d’espectacles de la UGC. Els pastorets? d’Irene Puig es representran el dissabte 28 i diumenge 29 de desembre a les 20 i 18h, respectivament, al saló d’espectacles de la UCG. La reserva d’entrades s’han de fer a lesescolesgelidateatre@gmail.com.

Dijous 26 (19h) la parròquia de Sant Pere de Masquefa acollirà el Concert de Sant Esteve a càrrec de la Coral L’Alzinar.

Fotografia: Els Pastorets de Collbató es representen al Casinet [Ajuntament]

publicat per


Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...