29 de desembre 2019

Arriben un any més les representacions nadalenques del Teatre Centre, els Pastorets i la Golfa del Sentru




El Teatre Centre de Manlleu ultima la posada en escena, a l'Espai Rusiñol, de les seves tradicionals representacions nadalenques, els Pastorets i la Golfa del Sentru que es podran veure a partir del 25 de desembre.

Irene Gutiérrez dirigeix l'elenc de la casa en una nova edició dels Pastorets, a partir del text de Josep Maria Folch i Torres. Com cada any, hi haurà novetats en l'aspecte escenogràfic i també en el repartiment, amb una nova parella de pastors, Lluquet i Rovelló, encarnats per Martí Terricabras i Marcel Cobos, o la nova Llucifer, Núria Jané, representants de l'última fornada del Teatre Centre.

En total aquest Nadal hi ha previstes 5 funcions de Pastorets:

Dimecres, 25 de desembre de 2019: 21.30 h
Dijous, 26 de desembre de 2019: 18 h
Diumenge, 29 de desembre de 2019: 18 h
Dimecres, 1 de gener de 2020: 18 h
Dissabte, 4 de gener de 2020: 18 h

Com a novetat les entrades es poden adquirir a través de la web de l'entitat www.teatrecentre.cat  i també presencialment a la taquilla de l’Espai Rusiñol el proper diumenge 22 de desembre, de 12 a 1 del migdia, i els dies de funció una hora abans de cada representació.

Aquest any torna La Golfa del Sentru, un espectacle que en to de broma i amb gotes de sarcasme repassa l'actualitat local i nacional. Multitud de personatges populars i fàcilment reconeixibles desfilaran per les escenes que emulen les escenes tradicionals dels Pastorets, tot i que amb protagonistes i situacions diferents. La passera del riu, el feminisme, la relació Catalunya-Espanya, el teatre del carrer del Pont, ... són alguns dels temes sobre els que versarà la Golfa d'aquest any, com sempre amb un text inèdit i en vers, original d'Emili Jané. Es faran dues sessions de la Golfa del Sentru el dia 28 de desembre, a les 8 del vespre i a les 10 de la nit.

+ info

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...