27 de desembre 2019

Arriben Els Pastorets d’Argentona




L'edició d'aquest any serà similar a l'anterior, amb una adaptació de diferents versions tradicionals
Pastorets 2019
Una de les activitats més tradicionals a la vila en època nadalenca és Els Pastorets, amb més d'un segle de vida. Ja fa setmanes que tant els més menuts com els més grans d'Argentona els assagen, però els primers que podrem veure seran els Pastorets infantils. Tindran lloc dissabte a les 18h i els protagonistes seran una vintena de nens i nenes de la catequesi.

Tanmateix, els més menuts també participaran en els Pastorets dels adults anomenat 'Camí a la cova' amb un entreacte protagonitzat per angelets i dimoniets. Aquesta iniciativa ja es va desenvolupar l'any passat, com també repeteix la utilització de projeccions per substituir els decorats tradicionals. Pel que fa al text, el president del Centre Parroquial, Joan Forns, assegura que és una adaptació de diferents versions dels Pastorets com La Flor de Nadal o la versió més tradicional de Folch i Torres. Els Pastorets els podreu veure, al Centre Parroquial, el Dia de Nadal a les 19.30h i el 28 i 29 de desembre a les 18h. Les entrades anticipades les podreu comprar demà i divendres de 19.30h a 20.30h al mateix Centre Parroquial.

+ info
argentona.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...