28 de desembre 2019

Cinc anys de Pastorets a Canyelles




2019 12 PastoretsEl grup G.A.T. va recuperar fa cinc anys aquesta representació fent una versió molt canyellenca
La representació té lloc el dies 28 i 29 de desembre, a les 19 hores, a la Sala Multicultural
L'entrada és gratuïta amb motiu d'aquest 5è aniversari

La representació dels Pastorets torna aquest Nadal a Canyelles de la mà del G.A.T. (Grup de Teatre Amateur de Canyelles), que fa cinc anys va fer una aposta per recuperar aquesta tradició que s’havia perdut al municipi. El grup torna a presentar enguany una proposta carregada de novetats, seguint la línia iniciada fa dos anys de representar Els Pastorets de Canyelles, una versió local i personalitzada de l'obra. Les representacions tenen lloc els dies 28  i 29 de desembre, a les set del vespre, a la Sala Multicultural. Enguany, a més, les representacions són gratuïtes, amb motiu d’aquest aniversari.

La representació es presenta enguany molt especial, ja que es commemora el cinquè aniversari que aquest grup va recuperar la tradició de Pastorets al municipi. Tot i que el que es porta a escena és una versió reduïda (d’una hora i mitja aproximadament) del text tradicional de Josep Maria Folch i Torres, enguany s’ha tornat a adaptar a localitzacions canyellenques, fent una adaptació lliure d’aquest.
D'aquesta manera, el  G.A.T torna a proposar  uns Pastorets totalment locals i autòctons, on, tot i respectar el text base de l’obra original, no hi falten les pinzellades que caracteritzen les representacions dels Pastorets arreu.

+ info

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...