19 d’agost 2020

Dijous comença la 38a edició d'Ésdansa!




Dijous comença la 38a edició del festival Ésdansa amb més força que mai, cuidant la tradició de km0, treballant amb la dansa i el paisatge i obrint la mirada a noves propostes i la creació. Aquest any comptarem amb l’Esbart Rocasagna, l’Esbart Manresà, l’Esbart Ciutat Comtal acompanyat de la música de Jordi Molina Quartet i el Duet Daura. Farem una mirada a altres tradicions amb Perú Ritmos y Costumbres, de danses tradicionals peruanes, que tant els veurem en format espectacle a la Nit de dansa peruana com en forma de taller el dissabte 22 a les 10 del matí. En la vessant de creació a partir del llenguatge de la dansa d’arrel tradicional podrem veure Vengo! una proposta de Sara Cano i també presentem el TRA TRA TRA, tradició d’Explica Dansa, una conferència ballada amb connexions via streaming d’assistència dual, s’hi podrà assistir tant presencialment com online a través del web esdansa.cat. Tampoc hi faltaran múltiples propostes de divulgació i, com a novetat d’enguany, els vespres s’ompliran de música de la mà de Marala Trio i Els Tranquils.

Com els darrers anys, el festival continua apostant per la formació amb el Campus Ésdansa’T amb tres espais dividits per edats: el Petit Ésdansa’T (en format online), l’Ésdansa’T Jove i l’Esdansa’T, els tallers de dansa tradicional per a adults, els dos últims amb places exhaurides. El Petit Ésdansa’T és gratuït i a través de les nostres xarxes oferirem de dilluns a divendres una càpsula formativa per als més petits i petites.
Recordeu que per assistir als tallers cal inscriure’s prèviament i que per a alguns dels espectacles gratuïts cal fer reserva prèvia!
Ja pots consultar tota la programació i comprar les teves entrades!

Dit això, només ens queda convidar-vos a venir i a gaudir del festival del 20 al 23 d’agost a les Preses!

COMENÇA UN NOU ÉSDANSA, SOM-HI!
Ésdansa - el festival de la dansa d'arrel tradicional
38a edició, del 20 al 23 d'agost de 2020
Ho organitza: Cercle de Cultura Tradicional i Popular Marboleny
Espai de dansa d'arrel tradicional - C/ la Fageda, s/n - 17178 Les Preses (Girona)
Telf. +34 972 69 34 85 - www.esdansa.cat - @esdansa

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...