18 d’agost 2020

La Sala Cabanyes tornarà a escena al setembre amb vuit muntatges



La Sala Cabanyes, el teatre del Centre Catòlic de Mataró, recuperarà la seva programació escènica a partir del setembre després de gairebé mig any d’aturada a causa de la Covid-19. En total, ha previst vuit muntatges que es podran veure a la Sala gran, l’Espai Saleta i Can Gassol i mantenint sempre les mesures de seguretat per evitar el contagi del coronavirus. La temporada de teatre amateur de la ciutat començarà el dissabte 19 de setembre amb ‘Un déu salvatge’, una adaptació de l'obra de Yasmina Reza dirigida per Enric Lucena, i acabarà el 4 de juliol amb ‘El crèdit’, amb Jordi Rabassa a la direcció.

La junta de la Sala Cabanyes ha elaborat la nova programació condicionada per l’evolució de la pandèmia. Per aquest motiu, tot i que ha programat el seu muntatge estrella, ‘Els Pastorets’, per als mesos de desembre i gener, com fa cada any, s’està estudiant alguna fórmula que permeti representar l’espectacle garantint la seguretat de tots els que hi participen. No en va, el muntatge mou cada any més de 350 persones en la seva preparació. Ho explica Ramon Radó, responsable de comunicació de la Sala Cabanyes.

L’estat d’alarma pel coronavirus va obligar a cancel·lar la temporada passada tres espectacles: ‘Un déu salvatge’, ‘Pel davant i pel darrere’ i el musical ‘Mary Poppins’. El primer d’ells és de petit format i es podrà veure al setembre fent només un canvi d’escenari. Però pel que fa als altres dos, s’ha decidit reprogramar-los al febrer i al maig, respectivament, amb l’esperança que la pandèmia hagi reculat i puguin veure’ls més espectadors que potser ara. I és que darrere d’ells hi hagut molta feina, com sempre, de manera voluntària.     

Els muntatges que completen la programació són ‘L’amant’, una adaptació de l’obra de Harold Pinter dirigida per Santi Clavell, que es podrà veure a Can Gassol al novembre, inclosa en el cicle ‘Fet a Mataró; ‘Els Miserables en concert’, prevista a l’abril, amb Joan Peran i Àngel Valverde a la direcció, i ‘Desclassificats’, una obra de Montse Esteban programada a finals de maig.

+ info – publicat per
Informa: B.Doñate

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...