14 de setembre 2005

JOSEP MARIA MARGALL "SENSE LA VINCULACIÓ AMB EL BARÇA L'EQUIP ES QUEDA COIX" tot mataro 14 setembre 2005


Parlem amb l'entrenador de la U.E. Mataró

Com veus l’equip? El veuria perfecte si no s’hagués trencat la filiació amb el Barcelona que ens ha deixat sense joc interior a les portes de la lliga.

A nivell esportiu què suposa no ser filial del Barça?
D’entrada, no tenir el Fran Martin que venia de jugar la LEB. Ens donava moltes garanties a dins, i a banda venien Zapata i Forcada, dos jugadors de formació però que haurien crescut amb nosaltres fent créixer també l’equip. Al final però la vinculació s’ha trencat i haurem d’anar trampejant com puguem i intentar fitxar o donar ocasions als júniors. Era quelcom que no esperàvem. Vam arribar a dir que no a jugadors interessants i sense la vinculació ens quedem coixos.

Comparant amb l’any passat en què ha canviat l’equip?
Joc interior a banda, tenim gent com en Jacob que no és un atleta però ens ajudarà perquè és un tot terreny, tenim tots els joves amb un any més que han de jugar un paper major i a més esperem que en Marc Forcada no es lesioni i ens pugui ajudar.

Quin objectiu us marqueu?
Com cada any guanyar 13 o 14 partits per no baixar. Cal tocar de peus a terra perquè els objectius han canviat sense els jugadors que no han arribat. Estem buscant pivots, i amb sols en Paco i els dos júniors com a joc de dins s’ha de tocar de peus a terra, l’ascens queda molt lluny.

El President va dir que eres l’artífex de l’equip.
Em veu amb molt bons ulls. Hi ha una gran base, molt bons jugadors en treball, gent que s’hi dedica en tots els nivells i jo sols sóc el responsable del primer equip. Els artífexs són els jugadors que m’aguanten i donen el màxim. Em veig a Mataró els anys que faci falta, estic encantat i hi entreno deixant-ho tot com si estigués a la NBA. Redacció // El Tot Esport

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...